Нашенска билка спасява от рак

0 коментара



Мислим си, че точно на нас няма да ни се случи да се разболеем от нелечима болест, но когато в тялото ни се настани най - коварната болест - рака, започваме да търсим начини да се избавим от него.
 Смъртоносната болест всяка година отнема хиляди човешки животи и до сега не е открито 100% ефективно лекарство, което да се справи с него.

Съвсем наскоро говорих с мой познат, който ми сподели, че е болен от рак и се е спасил от него благодарение на една билка.
Човекът ме помоли да споделя с вас неговата история, за да сте информирани и вие и ако искате да пробвате да се преборите с коварната болест с неговите методи.

Приятелят, с който говорих, ми сподели, че е болен от рак на бъбреците и след няколко неуспешни операции и терапии лекарите са му давали само 4 месеца живот. Тогава прочел някъде една билкова рецепта, която му дала надежда, че може да победи рака.

Билката, която е спасила приятеля ми е бъзак. Казвам бъзак, защото има разлика между бъз и бъзак. Бъзакът расте около реките и плодовете му приличат на боровинки.
От бъзака се берат само добре узрелите плодове и се приготвя нещо като компот. В буркан се слага ред добре узрели и измити плодчета бъзак, ред захар и така се редуват докато се напълни буркана. Пълният с бъзак и захар буркан се слага на слънчево място, за да могат плодчетата да ферментират, след което буркана се слага в хладилник и от билковата смес се взима по една лъжичка сутрин на гладно.

Приятелят ми твърди, че след няколко месеца билкова терапия с бъзак, на последните прегледи нямало и помен от рака, а той се чувства добре и пълен със сили и живот.



Публикуване на коментар